Rayovac Extra Premium 13,675,312,10 (1,45 V) — 6 шт.

Оскільки високотехнологічні сучасні цифрові слухові апарати мають більше різноманітних функцій, бездротове з’єднання, то батарейки для слухових апаратів повинні також розвиватися, щоб задовольнити збільшену потужність апаратів, щоб забезпечити тривалий термін служби.

У тісній співпраці з виробниками слухових апаратів Rayovac вивчив технології слухових апаратів та у поєднанні з поточними дослідженнями в галузі споживання енергії, Rayovac розробив батарею, яка забезпечує продуктивність, сталість та надійність.

Розроблена в прогресивному інституті дизайну та технології Spectrum Brands, технологія Active Core 2018 включає три ключові елементи:

– Нова конструкція всередині батареї забезпечує більше критичних інгредієнтів і велику ємність, забезпечуючи надійну роботу слухового апарату, коли Вам це потрібно.

– Найсучасніший анод створений, щоб збільшити термін служби батареї та забезпечити надійні характеристики роботи протягом усього життя батареї.

– Підвищена надійність батареї – точне застосування герметика забезпечує стабільність та довговічність батареї навіть в екстремальних умовах.

Продається по 6 шт. батарейок.

Термін придатності до 09.2020 року

Термін акції закінчився!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *